Услуги

 

 

 

Професионален видео монтаж / обработка на видео материали

 

 

Видео монтаж. Той е в основата на успеха на всяка видео продукция, без значение от какъв тип е тя – от тв реклама, рекламен клип, през музикално видео, до пълнометражен художествен филм. Видео монтажистът е човекът, от който зависи крайния вид на видеото и който отговаря за това всичко да е в точното време на точното място, така че да се получи въздействаща, качествена и модерна визия. Постпродукцията (последващата обработка на заснетия видео материал) е елементът, без който може да се обезмислят или провалят всички други компоненти от изработването на всяка видео продукция. Затова ние винаги държим при нас видео монтажът да се извършва с опит, въображение и професионализъм. Разбира се винаги в съчетание с модерна техника, която да позволява бърза и оптимизирана работа и не на последно място богат опит.

 

В РЕ ТВ ние предлагаме обработка на видео / видео монтаж

на готови видео и филмови материали. Ние можем да осъществим всичко, което вие пожелаете – от най-простото разделяне или сглобяване на няколко видео записа, до най-сложния художествен видео монтаж на заснети кадри с всичко нужно, което трябва да му се добави – озвучаване, ефекти, надписи, видео анимация и т.н.

 

Прецизната обработка на видео

 

дава живот на качествено заснетия видеоклип, изработен по добър сценарий и режисиран от опитен режисьор. Видео монтажът слага финалната точка на всеки видео проект и именно от нея зависи в най-голяма степен успеха или неуспеха на проекта. Затова, пристъпвайки към работата по даден суров видео материал, предварително ще уточним с вас какви са вашите изисквания и с най-голямо удоволствие ще ви дадем професионални съвети, ако нямате опит в тази област. Така ще направим видео монтажът, който да отговори най-адекватно на идеите и нуждите ви. Крайният резултат ще е силен и ударен видео клип, спот или филм, синтезиран от нашите специалисти от часове заснет суров материал, обикновено сведен в крайна сметка до рамките на броени минути. Перфектният звук, прецизно дозираните цветове и цялостната впечатляваща визия на готовия продукт се разбират от само себе си.

Сред най-често срещаните поръчки за видео монтаж са:

 

Видео монтаж на клип

 

Можем да създадем за вас кратък и атрактивен видеоклип, в който да присъстват най-ефектните и запомнящи се кадри от вече заснет видео материал. Можете да го качите в сайта си, youtube, facebook или в друга платформа, на която да го споделите със своите клиенти или бизнес партньори. Ползвайте го и по всякакъв друг начин според нуждите си. За хората от екипа ни, които буквално живеят в монтажната, няма значение от какъв тип точно е видеоклипът – дали е музикален, рекламен, корпоративен или от някакъв друг специфичен вид. Ние напълно владеем магията на това да превърнем едно наглед хаотично сборище от кадри във визуален уникат. Ако се нуждаете от качествен видео монтаж на достъпни цени се доверете на магьосниците в областта на постпродукцията!

 

Видео монтаж на портфолио

 

Предлагаме качествен видео монтаж на видеоклип тип портфолио или архив, който обединява работата и представянето на хора с различни изяви – дизайнери, музиканти, актьори, танцьори, спортисти и други. В днешното динамично време и в условията на нечовешка конкуренция във всеки по-сериозен бранш, качественото и атрактивно портфолио е повече от задължително за всеки уважаващ себе си професионалист. В него вие трябва да сте звездата в главната роля и ние ще ви помогнем в това. Ние ще ви помогнем портфолиото ви никога да не остане незабелязано от потенциалния работодател и в същото време да казва всичко, което си струва да се каже от визитката ви. Това е най-лесният начин да представите себе си пред света по най-подобаващия начин!

 

Видео монтаж на филм

 

Предлагаме видео монтаж на кратки филми, в които да бъде събрано най-доброто и най-интересното от по-дълъг видео запис. Може да бъде всичко – фирмено парти, светско събитие, спортно събитие и др. Дължината определяте вие. Видео обработката на всеки ваш видео филм ще бъде направена от нашите монтажисти по всички правила на изкуството на видео монтажа, така че да получите красив спомен за цял живот от съответното събитие. Всеки момент, който си заслужава да бъде запечатан във вечността под формата на аудио-визуална интерпретация, заслужава и към работата по вашия филм да се подходи с висок професионализъм, въображение и огромен ентусиазъм. Екипът ни може да предложи всичко това. Не е нужно да сте Уди Алън, за да имате филма на живота си. Просто ни потърсете.

 

Винаги сме в крак с технологиите

 

Ние работим с най-модерна и нова техника, която ни позволява да реализираме всички ваши желания и предпочитания. Последните достижения на високите технологии са неразривна част от процеса на постпродукцията в Медия Трейдинг. Софтуерните програми за видео монтаж (обработка на видео), които използваме в ежедневната си работа, са от най-добрите и ефективните на пазара. Те ни дават практически неограничени възможности за обработката на суровия материал и за достигане на вплечатляващи резултати. Стремим се винаги да сме в крак с най-иновативните разработки в бранша. Винаги да предлагаме на клиента нещо ново, различно и изненадващо добро.

 

Вашето мнение е важно

 

В зависимост от вашите нужди, ние можем да събираме отделни видео записи, да преоформяме и обработваме отделните компоненти. Когато правим видео монтаж, ние можем да сложим различни специални ефекти или анимация, да добавим снимки или музика. Да монтираме шапки на отделни части или на целия материал. Да вградим субтитри и различни начални и финални надписи и други. Правим това, като поддържаме постоянна обратна връзка с клиента. Консултираме се с него относно вижданията му, желанията и предпочитанията. Търсим съвместно най-доброто решение за всяка една видео продукция, която влиза в нашето студио.

Цени за видео монтаж – колко струва обработката на видео материал?

Това е един от най-честите въпроси, които получаваме от нашите потенциални клиенти. Съвсем нормално е всеки човек или бизнес да се интересува от цената за обработка на видео, за да може да подготви бюджета на продукцията си. Има два начина да се определи стойността на услугата:

 

Единият е да се определи стандартна ставка на час. Това е полезно и добър начален ориентир за случаите, в които клиента не разполага с детайлно задание (брийф).

 

Вторият начин (по-добрия) да се остойности работата по пост обработка на видео е като се изчисли времето необходимо за извършване на всяка една от задачите спрямо подаден детайлен брийф от клиента. Такива етапи от видео монтажът са: преглед и сортиране на суров материал (логване), първа подбреба (first assembly), rough cut (сурово рязане), прецизно рязане (fine cut) и разбира се – финално рязане (final cut). Като междинни и странични процеси могат да се смятат и добавяне на надписи, плочки, субтитри и други графични елементи показващи се върху видеото. Процеси по „финна“ финална настройка на видеото се считат цветни корекции (color correction) и креативно „оцветяване“ (color grading).

 

Ценова оферта за видео монтаж

 

Ще се радваме да изработим персонализирана ценова оферта за вашите нужди от видео монтаж. Пишете ни като включите възможно най-много детайли относно това, което желаете да свършим с вашите видео материали. Смятаме, че е важно и коректно да поясним – към момента  предлагаме услугата видео монтаж и за частни лица и лични проекти, не само за бизнеси.

Имате видео материал ? който желаете да монтирате в професионален видеоклип?

 

Заснемане на сватби

 

В сватбения ден ние винаги търсим емоционалните и непринудени моменти. Нашето желание е да сътворим един неповторим изпълнен с емоция и красота сватбен спомен.

 

Заснемане на събития

 

Събития, интервюта, тиимбилдинг, семинари, обучения, конференции, церемонии, спортни прояви, Love Story, рождени дни, заснемане с дрон, клипове с продукти , семейни тържества и др.

 

Рекламно видео

 

Заснемане на кратък промоционален клип изразяващ какви са основните цели, идеи и мотивация на компанията. Той позволява на публиката лесно да научи към какво е ориентиран вашият бизнес.

 

Избрахте ли DJ за сватбата?

 

Е, ако все още не сте взели това решение, което значително може да улесни избора на музика.Диджей за сватба е едно чудесно и практично решение. Професионалистите разполагат с голям списък от музикални изпълнения за всеки вкус и за всеки етап от сватбата.Вярваме, че практиката прави професионалиста добър. Затова нашия сватбен DJ е едни от най-добрите професионалисти, що се касае до сватбена музика и сватбен DJ, без които едно сватбено тържество не би било напълно завършено. 

 

Ние сме насреща. Ще се радваме ако можем да сме ви от полза.

 

Гледайте ни в YOU TUBE  TWICH ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В FACEBOOK